• Freza unghii profesionala TURBO PRO LUXORISE Germania, 35000 RPM - Argintiu - Freza - Pila Electrica Unghii (1)
  • Freza unghii profesionala TURBO PRO LUXORISE Germania, 35000 RPM - Argintiu - Freza - Pila Electrica Unghii (2)
  • Freza unghii profesionala TURBO PRO LUXORISE Germania, 35000 RPM - Argintiu - Freza - Pila Electrica Unghii (3)
  • Freza unghii profesionala TURBO PRO LUXORISE Germania, 35000 RPM - Argintiu - Freza - Pila Electrica Unghii (4)
Freza unghii profesionala TURBO PRO LUXORISE Germania, 35000 RPM - Argintiu - Freza - Pila Electrica Unghii (1)
Descriere
Freza unghii profesionala TURBO PRO LUXORISE Germania, 35000 RPM - Argintiu - Freza - Pila Electrica Unghii (2) 1

Freza unghii profesionala TURBO PRO LUXORISE Germania, 35000 RPM - Argintiu este o freza dedicata tehnicienilor de unghii si pasionatilor de ingrijirea unghiilor. Ofera multiple intrebuintari pentru realizarea unor manichiuri/pedichiuri perfecte.

Freza unghii profesionala TURBO PRO LUXORISE Germania, 35000 RPM - Argintiu este recomandata pentru pilire, gravare, slefuire, polizare, ascutire, lustruire, crearea patului unghial. Astfel eficientizezi timpul de lucru si maresti eficienta. O poti folosi usor si ca freza cuticule.

Unitatea centrala are un design modern si este creata din materiale de calitate. Dispune de display digital, sistem de control al vitezei, protectie la suprasarcina si oprire de siguranta. Poate fi actionata atat manual, cat si cu ajutorul pedalei incluse, pentru un mai mare confort in utilizare.

Pila electrica pentru unghii TURBO PRO are o viteza de pana la 35.000 rotatii pe minut si comutator avansat de directie (doua sensuri de rotatie). O vei gasi adecvata atat dreptacilor, cat si stangacilor.

Mandrina sa nu vibreaza in timpul utilizarii, este robusta, de o greutate optima. In plus, varful subtire favorizeaza finetea si precizia operarii. Capul de slefuit poate fi inlocuit fara efort.

Freza electrica dispune de SENZOR de PORNIRE /OPRIRE. Apesi butonul Sensor, moment in care mandrina porneste. Se opreste automat atunci cand se introduce capatul de mandrina in suport de mandrina atasat de unitate. Atunci cand se ridica mandrina, aparatul porneste automat.

Pachetul contine: unitatea centrala, mandrina, suportul pentru mandrina, pedala, 4 varfuri de polizare si 2 cap de slefuit.


Specificatii tehnice:

  • Viteza: 0 - 35.000 rpm
  • Putere: 65 W
  • Culoare: Argintiu
  • Tensiune alimentare : 220-240 V, 50Hz
  • Model : LUX-4900 PRO


Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review